Κατασκευαστής: KTEC
Κωδικός Προϊόντος: SET-1 CCTV KTEC WiFi NVR + 4 WiFi IP Κάμερες 720P
Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
245,00€
Αποστολές
  • Δωρεάν αντικαταβολή - Ελάχιστα μεταφορικά 3€

    Εξαιρετική επιλογή για κάποιον που σκέφτεται να τοποθετήσει χωρίς περίπλοκες ρυθμίσεις ή μερεμέτια ένα αξιόπιστο ασύρματο σύστημα παρακολούθησης στο χώρο του, αλλά και για κάποιον που θέλει να αναβαθμίσει το παλιό αναλογικό του σύστημα χαμηλής ανάλυσης και ποιότητας με ένα νεότερης IP τεχνολογίας σύστημα παρακολούθησης υψηλής ευκρίνειας HD 720P το οποίο του προφέρει τη δυνατότητας απομακρυσμένης παρακολούθησης μέσω Smartphone ή PC μέσω της Cloud λειτουργίας που διαθέτει !

    Είναι σχεδιασμένο ώστε να καλύψει τις ανάγκες για την επιτήρηση του χώρου σας, χωρίς να χρειάζεται να δαπανήσετε μία περιουσία. Ιδανικό για 24 ωρη παρακολούθηση, ημέρα και νύχτα, σε εσωτερικούς ή εξωτερικούς χώρους.
   Μπορεί να καλύψει πλήθος εφαρμογών, όπως εμπορικά καταστήματα, κατοικίες, επιχειρήσεις, χώρους γραφείων, μικρές εταιρείες, περίπτερα, κλπ.

Το NVR kit περιλαμβάνει :

  •  1 x τεμ. WIFI NVR 4ch (720P) High Definition NVR 4ch 720Ρ με ενσωματωμένη κάρτα WIFI
  • 4 x τεμ. WIFI IP έγχρωμες κάμερες (720P)  High Definition ,3.6mm IR νυχτερινό φακό με προρυθμισμένες με το NVR
  • 4 x τεμ.τροφοδοτικά καμερών 12V/500mA (για παροχή ρεύματος στις κάμερες τοπικά όπου εγκατασταθούν)
  •  1 x τεμ. τροφοδοτικό για το καταγραφικό NVR

 Χαρακτηριστικά NVR HD kit :

   Εφαρμογή για iphone / Android / PC / MAC , Πολύ εύκολη σύνδεση στο Internet μέσω Cloud ,Περιλαμβάνονται 4 τροφοδοτικά καμερών 12V/500mA , Το NVR δέχεται HDD σκληρό δίσκο για την αποθήκευση των καταγραφών μέχρι 6ΤΒ
(δε περιλαμβάνεται στο πακέτο ο δίσκος)

Προϊόντα σε Ειδική τιμή