Οι δυνατότητες που μας προσφέρει η τεχνολογία, σε σχέση με την εμπειρία και κατάρτιση των μηχανικών μας, μας επιτρέπει να αναλαμβάνουμε πολύπλοκες εγκαταστάσεις.

   H  iTpc  μπορεί να εγκαταστήσει κάμερες, καταγραφικά και ολοκληρωμένα κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης, ώστε να έχετε την πλήρη εποπτεία του χώρου σας από οποιοδήποτε σημείο βρίσκεστε μέσω internet. Η τοποθέτηση ενός συστήματος CCTV γίνεται από εξιδανικευμένο, έμπειρο και άρτια εκπαιδευμένο τεχνικό προσωπικό σε συστήματα  CCTV.

   Η μελέτη που προηγείται για κάθε εγκατάσταση, και η ικανότητά μας να χρησιμοποιούμε σύνθετες τεχνολογίες για το έργο σας, σας εξασφαλίζει την καλύτερη δυνατήεπιλογή των προϊόντων. Η πρότασή μας είναι βασισμένη στην τεχνογνωσία, την εμπειρία πολλών εγκαταστάσεων αλλά και δοκιμών στα εργαστήριά μας. Με σκοπό η τελική λύσει που σας προτείνεται να ταιριάζει απόλυτα στις ανάγκες του χώρου σας και στις απαιτήσεις σας.

   Οι διαδικασίες συντήρησης που πραγματοποιούμε, σύμφωνα με τις απαιτήσεις του κατασκευαστή, σας εγγυάται ότι η αξιοπιστία του συστήματος θα είναι σύμφωνη με τις προδιαγραφές του έργου

 Κάμερες μπορούν να τοποθετηθούν τόσο σε εσωτερικούς, όσο και σε εξωτερικούς χώρους. Η καταγραφή βίντεο γίνεται με αυτόνομο δικτυακό καταγραφικό όπου αποθηκεύει τα δεδομένα σε εσωτερικό σκληρό δίσκο ή και σε δικτυακό δίσκο. (NAS)

   Καλέστε μας  για μια  ΔΩΡΕΑΝ μελέτη του χώρου σας, ώστε να σας προτείνουμε την πιο συμφέρουσα λύση κλειστού κυκλώματος CCTV που ταιριάζει στις ανάγκες σας.