Όροι Χρήσης

Η ιστοσελίδα «ITPC.gr» είναι το ηλεκτρονικό κατάστημα έκθεσης και πώλησης προϊόντων μέσω του Διαδικτύου στον χώρο τις τεχνολογίας. ΕΜΠΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΣΕΡΒΙΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΣΥΣΚΕΥΩΝ. Η εταιρεία με την επωνυμία ΤΡΙΚΚΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ εδρεύει στη Χαλκίδα της Εύβοιας στην οδό Λελας καραγγιανη, 16, με ΑΦΜ: 110418568, Δ.Ο.Υ. Χαλκίδας, ηλεκτρονική διεύθυνση (e-mail): support@itpc.gr και τηλέφωνα: +30.6973394131 και +30.2221044604.

ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ
Η χρήση και η περιήγηση στο ITPC.gr συνεπάγεται την ρητή και ανεπιφύλακτη συγκατάθεση και συναίνεση του επισκέπτη με τους παρακάτω όρους χρήσης, που ισχύουν για το σύνολο του περιεχομένου, όπως αυτό περιλαμβάνεται στο ITPC.gr. O επισκέπτης οφείλει να διαβάσει προσεκτικά τους όρους αυτούς πριν από τη χρήση των υπηρεσιών του ITPC.gr και εάν δε συμφωνεί, οφείλει να μην κάνει χρήση των υπηρεσιών και του περιεχομένου.
Σκοπός του ITPC.gr είναι, η καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών του. Το ITPC.gr παρέχει στους χρήστες του Internet τη δυνατότητα να ενημερωθούν για τις υπηρεσίες και προϊόντα που προσφέρει η εταιρεία, καθώς και να πραγματοποιήσουν τις αγορές τους με τηλεφωνική παραγγελία.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ & ΠΡΟΪΟΝΤΑ
Η εταιρεία δεσμεύεται ως προς την ποιότητα, την πληρότητα και την εγκυρότητα των πληροφοριών που διατίθενται στο ITPC.gr, με την επιφύλαξη τυχόν τεχνικών ή τυπογραφικών λαθών, που δεν μπορούν να προβλεφθούν ή έχουν προκύψει κατά λάθος. Θα σας συνιστούσαμε πριν την οποιαδήποτε αγορά σας, να επικοινωνείτε μαζί μας.

Στο ITPC.gr ο επισκέπτης μπορεί να βρεί:
- Υπηρεσίες επισκευής ηλεκτρονικών συσκευών, όπως: ηλεκτρονικών υπολογιστών, κινητών, τάμπλετ & PlayStation.
- Προγράμματα εμπορικής διαχείρισης.
- Υποστήριξη και ανάπτυξη δικτύων.
- Σταθερούς υπολογιστές, φορητούς υπολογιστές, οθόνες σταθερών υπολογιστών και πολλά άλλα προϊόντα πληροφορικής.
Για να διευκολύνουμε την αναζήτηση, έχουμε δημιουργήσει μενού που περιέχει τις αντίστοιχες κατηγορίες. Κάθε κατηγορία έχει και ένα δέντρο υποκατηγοριών που θα βοηθήσει τον επισκέπτη να βρεί εύκολα αυτό που επιθυμεί.

Οι τιμές που αναγράφονται στα προϊόντα ισχύουν για αγορές που πραγματοποιούνται από το ITPC.gr
κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας ο επισκέπτης λαμβάνει e-mail για την πορεία της παραγγελίας του. Εκεί περιέχονται πληροφορίες για την διαθεσιμότητά των προϊόντων, τον χρόνο αποστολής της παραγγελίας ή την ημερομηνία παραλαβής της.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ - ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ
Ο εκτιμώμενος χρόνος ώστε να επιστρέψει ολόκληρη την παραγγελία ή μέρος αυτής, εντός προθεσμίας εφτά (7) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παραλαβής.
Στην περίπτωση αυτή o επισκέπτης επιβαρύνεται μόνο το άμεσο κόστος της επιστροφής και της επαναποστολής των προϊόντων.

Τα προϊόντα πρέπει να επιστρέφονται στην κατάσταση που παρελήφθησαν, χωρίς φθορές, μεταποιήσεις και στη συσκευασία τους, μαζί με όλα τα έγγραφα και τα παραστατικά αγοράς. Σε περίπτωση που η επιστροφή δεν πραγματοποιηθεί εντός της ανωτέρω διάρκειας ή δεν πληροί κάποια από τις απαιτήσεις, η εταιρεία μπορεί να μην αποδεχτεί την όποια επιστροφή ή και αντικατάσταση.

Ο επισκέπτης έχει δικαίωμα να ζητήσει επιστροφή χρημάτων εντός του χρονικού ορίου της υπαναχώρησης και εφόσον πληρούνται οι όροι επιστροφής και υπαναχώρησης. Οι επιστροφές χρημάτων πραγματοποιούνται από το λογιστήριο της εταιρείας εντός 14 εργασίμων ημερών από την παραλαβή και τον έλεγχο των επιστρεφόμενων προϊόντων.

Οι επιστροφές θα πρέπει να γίνονται στην διεύθυνση: Λέλας καραγιάννη 16, Χαλκίδα - Τ.Κ: 34100.

ΑΚΥΡΩΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ
Ο επισκέπτης έχει δικαίωμα να ακυρώσει την παραγγελία του μετά την ολοκλήρωσή της, στέλνοντας e-mail στο support@itpc.gr ή επικοινωνώντας με την εταιρεία στο τηλέφωνο +30.6973394131.

ΕΓΓΥΗΣΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ
Όλα τα προϊόντα που πωλούνται από το ITPC.gr διαθέτουν εγγύηση καλής ποιότητας και λειτουργίας πληρούν όλες τις προδιαγραφές ασφαλείας και τα πρωτόκολλα ποιότητας.

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ
Ο επισκέπτης μπορεί να δει πώς η εταιρεία χρησιμοποιεί τα στοιχεία του στην δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Η χρήση των ηλεκτρονικών σελίδων και υπηρεσιών της εταιρείας από τον επισκέπτη προϋποθέτει την ανεπιφύλακτη συμφωνία του με τους όρους που αναγράφονται σε αυτήν.

ΑΣΦΑΛΕΙΑ
Το πρωτόκολλο SSL (Secure Sockets Layer), είναι σήμερα το παγκόσμιο standard στο διαδίκτυο για την πιστοποίηση δικτυακών τόπων (websites) στους χρήστες και για την κρυπτογράφηση στοιχείων μεταξύ των χρηστών και των δικτυακών εξυπηρετητών (web servers). Μία κρυπτογραφημένη SSL επικοινωνία απαιτεί όλες τις πληροφορίες που αποστέλλονται μεταξύ ενός πελάτη και ενός εξυπηρετητή (server) να κρυπτογραφούνται από το λογισμικό αποστολής και να αποκρυπτογραφούνται από το λογισμικό αποδοχής, προστατεύοντας έτσι προσωπικές πληροφορίες κατά τη μεταφορά τους. Επιπλέον, όλες οι πληροφορίες που αποστέλλονται με το πρωτόκολλο SSL, προστατεύονται από έναν μηχανισμό που αυτόματα εξακριβώνει εάν τα δεδομένα έχουν αλλαχτεί κατά την μεταφορά.

ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ
Το περιεχόμενο του ITPC.gr συμπεριλαμβανομένων εικόνων, γραφικών, φωτογραφιών, σχεδίων, κειμένων, παρεχόμενων υπηρεσιών και προϊόντων αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία της εταιρείας και προστατεύονται από τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού και του ευρωπαϊκού δικαίου καθώς και από διεθνείς συμβάσεις. Απαγορεύεται οποιαδήποτε αντιγραφή, εγγραφή, αναπαραγωγή, διανομή, μεταφορά, μεταποίηση του περιεχομένου.

SERVICE
Ο έλεγχος συσκευών έχει ελάχιστη χρέωση 10 ευρώ. Η εταιρεία δεν ευθύνεται για απώλεια δεδομένων.

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η ITPC.gr είναι επιχείρηση πληροφορικής και παρέχει υπηρεσίες επισκευής Η/Υ, Laptop, Tablet, Smartphones, PlayStation,... και έχει έδρα στη Χαλκίδα της Εύβοιας.

FIND US
ITPC.gr
  • ΤΡΙΚΚΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ

  • Λέλας Καραγιάννη, 16
  • Χαλκίδα - Τ.Κ.: 34100

  • Τηλέφωνο: +30.6973394131
  • Email: support@itpc.gr

HTML Editor